Læderjakker | Herre

Størrelse
Vælg
Farve
Vælg
Brand
Vælg
Pris

Læderjakke til herre | Herre | Stort udvalg af Herre Læderjakke online stylecloud.dk

En læderjakke til mænd er et uundværligt stykke tøj til udenfor sæsonen. Læder er et alsidigt materiale til overtøj, det ser dyrt og stilfuldt ud og holder længe. Og med den rette pleje kan en læderjakke holde i årtier. Og hvis du vælger en varm model med pels, vil læderjakken erstatte din vinterdynejakke og holde dig varm selv ved -20 °C kulde.

Forskellige læderjakker til mænd

Enhver moderne mands garderobe vil indeholde mindst én stilfuld læderjakke. Den er perfekt til den halve sæson, hvor du ikke kan gå ud uden overtøj.

 • Klassisk. Klassiske modeller vil aldrig gå af mode. Det er stilfulde korte modeller, der kan kombineres med enhver tøjstil. En klassisk læderjakke vil supplere et business-image, og den er også velegnet til afslappet stil. Produkter i klassiske farver er på mode i efteråret: sort, rød, brun og hvid.
 • Taske. Et karakteristisk træk er det asymmetriske snit på læderjakken til mænd, så den sidder godt på alle typer figurer. Oftest er læderjakker dekoreret med metalspænder og nitter, hvilket giver jakken et lidt aggressivt look. Læderjakken vil passe godt til jeans og sorte skinny bukser til mænd.
 • Aviator. En moderigtig læderjakke med lynlåslukning og lange ærmer. Har en mørk overdel og et lyst pelsfoer. Læderjakke med høj pelskrave og pelsindsatser på manchetterne er en topplacering i den mandlige garderobe. Kan kombineres godt med både afslappet og business stil.
 • Bomber, eller bomberjakke. Overtøj med høj krave og et bredt bånd ved manchetterne og taljen har ikke mistet sin tiltrækningskraft den dag i dag. Denne jakkestil er visuelt slank, så den er velegnet selv til mænd med en mave. Læderbomberjakken kan kombineres med lige bukser, jeans og endda sporty bukser.
Hos stylecloud.dk kan du købe en bomberjakke i læder til mænd til en overkommelig pris. Udsalget fås som overtøj i læder og kunstlæder. Kataloget indeholder et stort udvalg af jakker læderjakker til mænd. Der findes modeller i både standard og store størrelser. Du kan bestille levering med et enkelt klik, når du bestiller. Detaljerede oplysninger om jakken samt kundefeedback kan findes i produktkortet.

Hvad du skal kigge efter, når du vælger en læderjakke

Når du vælger en god læderjakke til mænd, bør du tage hensyn til et par enkle regler. For det første sæsonbestemt. På hjemmesiden præsenterer stylecloud følgende modeller:

 • Vinter - isolerede pelsjakker med høj hals og hætte; som isolering i vinter læderjakker anvendes både naturlig og kunstig pels.
 • Demi-seasonal - i modsætning til vinteren i efteråret og foråret har modellerne i stedet for pels et fleecefor; demi læderjakker er velegnede til køligt efterår og tidligt forår.
For det andet, størrelsen og typen af form.

 • Ideel til bredskuldrede og slanke mænd vil være jakke-bomber.
 • Volumen læderjakke passer til høje mænd med en slank kropsbygning. Men mænd med lille vækst i modellen er bedre at afholde sig fra det.
 • Skjul en lille mave vil hjælpe læder lige afskårne jakker.
 • Slank model med bælte, der passer til mænd. En sådan stil giver visuelt volumen til skuldre og hofter.
 • Men med hvad du skal bære en læderjakke, er det op til dig. Det er et alsidigt og praktisk stykke tøj, der passer til næsten ethvert outfit.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoder op til 15%

Tilmeld dig STYLECLOUD nyhedsbrev og få de bedste tilbud & rabatoder. Samt inspiration og personlig anbefalinger direkte på email.

#""