Shorts

Størrelse
Vælg
Farve
Vælg
Brand
Vælg
Pris

Shorts Herre | Køb hos stylecloud.dk

Køb shorts herre online

Under en tennisskjorte, jakke, skjorte eller T-shirt, med sneakers, sandaler eller snørestøvler - det korte alternativ til bukser passer til mange ting i den moderne mands garderobe. At det er en ganske behagelig mulighed for sommerlooket, bekræfter de mange forskellige modeller af mærker, som der er mange af i dag i rækken af kendte mærker. Og på de seneste shows er de repræsenteret af mange modehuse. I det varme sommervejr holder de ikke på varmen, hvilket giver huden fri adgang til frisk luft. Desuden giver det brede udvalg dig mulighed for at vælge shorts til en bestemt lejlighed. Kataloget indeholder også modeller til hverdagsbrug, der er komfortable og praktiske, samt shorts til særlige lejligheder. De mange forskellige stoffer, stilarter og farver gør det muligt for det stærke køn at købe de shorts, der passer bedst til ham eller hende.

Hvordan vælger man shorts til mænd?

Samtidig er shorts til mænd en ret universel ting i garderoben, selv om det er værd at overveje nuancerne. De varierer i stil og farver. Man skal arbejde hårdt for at få det rigtigt.
    Stoffet skal være praktisk, passe til årstiden og have en godluftgennemtrængelighed. Sports- og strandtøj er syet med allergivenlige syntetiske materialer. Casual modeller er hovedsageligt fremstillet af naturmaterialer.
    Mode og design har hver sit. Længden bestemmes af afstanden fra den øverste søm til den nederste kant. Der skal tages hensyn til kroppens anatomiske særpræg. Til personer med en stor kropsbygning anbefaler stylister derfor en løs pasform med bukseben under knæene. Længere stykker er velegnede til større børn.
    Stilenhed - denne regel skal du følge, når shorts til mænd skal kombineres med andet tøj og tilbehør.
Hvad angår de nyeste tendenser, er jeans i forskellige længder og mængder stadig populære. Relevant er også camouflage chinos og traditionelle bermudaer i brune, sorte, blå eller khaki farver.

Hvordan vælger du shorts til din fysik?

Stribede mønstre og farver er en god måde at korrigere din figur på. Fyre af lav statur bør være opmærksomme på de lodrette striber - så væksten visuelt øges. Og for dem med brede skuldre kan du vælge vandrette striber.

Hvordan kombinerer man shorts herre i forskellige billeder?

Til et kontorlook, hvor det er tilladt i henhold til dresscode, giver det mening at få fat i modeller af jakkesætstof. Og med dem passer poloshirts, skjorter i forskellige snit og jakker perfekt sammen. Suppler det aktuelle look med oxfords, brogues eller slip-ons i ruskind. Nu vi er ved fodtøj, er der også nogle gode råd at hente. Kombiner dine bådsko med linned eller andet let stof op til knæene. Snickers passer godt til jeans, fra marineblå til hvide. Loafers, f.eks. i ruskind, er ideelle til bukser med plisseret revers. Sandaler er et godt valg om sommeren som et kort alternativ til bukser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoder op til 15%

Tilmeld dig STYLECLOUD nyhedsbrev og få de bedste tilbud & rabatoder. Samt inspiration og personlig anbefalinger direkte på email.

#""