Shorts | Damer |

Størrelse
Vælg
Farve
Vælg
Brand
Vælg
Pris
#

Intet blev fundet

Shorts | Damer | Køb hos stylecloud.dk

Hvorfor er shorts så populære?

Takket være den skandaløse Kim Kardashian er bikinier blevet næsten den største nyhed i årets modeshows. Designere har skyndt sig at tilføje disse stykker til deres kollektioner, og fashionistaer har skyndt sig at prøve en nyhed, der har brudt ud af den rent sportslige kategori.

Hvad er shorts til kvinder?

Hvad er det for noget tøj? Ikke længere shorts, men endnu ikke bermudaer, fordi der ikke er den sædvanlige frihed til linjer. Du får de maksimale hofter og balder, så vær forsigtig, når du vælger denne mulighed for påklædning. Nogle mennesker er så optaget af modetrends, at de helt har glemt, hvornår det er relevant. Dette produkt refererer stadig til sport, og derfor ville det ikke være for passende at bære det om aftenen, og endnu mere - det er nødvendigt at have en god sans for stil for harmonisk at passe denne ting ind i en festlig garderobe.

Hvad skal man have på i shorts til kvinder?

For et afslappet look er der ikke noget bedre valg: praktiske, flerfarvede, lavet af en række forskellige materialer, og de er helt sikkert komfortable takket være deres sporty fortid. Hvert år bliver shortsene mere og mere populære. Biker-shorts, som kan kombineres med korte toppe eller oversized t-shirts til afslappede looks og med bluser, skjorter og pumps til aftenudflugter eller endda romantiske dates, er et hit. Du kan altid finde sæsonens bedste tendenser i mange forskellige farver. For velformede, højere piger tilbyder du et udvalg af strækbare bikinier, som kan kombineres med ensfarvede skjorter og T-shirts. Sæt et tekstilbælte og en kasket til for at fuldende dit afslappede sportslook. Piger med en "pære"-form bør overveje shorts med høj slankekant, som vil fremhæve din talje og skjule fejl på hofterne. Damer med alle kropstyper vil kunne finde shorts, som vil være et favoritstykke i din sommergarderobe.

Hvordan vælger man behagelige shorts til kvinder?

Shorts til kvinder er en slags alternativ til miniskirts. Men nogle piger tør ikke købe et sådant element i garderoben på grund af frygt for kort tøj. For at slippe af med denne fobi skal du blot bruge nogle tips, der vil hjælpe dig med at gå ud i en helt ny forklædning. Frie og farverige shorts med brede bukser er uundværlige i sommervarmen. Populære og samtidig meget komfortable shorts med elastisk linning og løse, udspilede bukseben er populære og meget behagelige. De fremhæver elegant hofternes bredde og kan bruges som et afslappet stykke tøj til sommer- eller forårsperioden. For piger, hvis figur giver mulighed for en anden bredde af hofter og talje, er et korset med høj talje en fremragende idé. Den største fordel ved shorts med høj talje er, at de passer i alle længder. Udspilede shorts med høj pasform er de mest populære i denne serie. Shorts med høj talje vil fremhæve din talje, hvilket ikke er tilfældet med modeller med lav og standard (medium) talje, som vil skjule uønskede fejl og brede hofter. Det er også værd at huske, at shorts skal vælges i forhold til begivenheden - hvis du skal til fest, middag eller en mere festlig begivenhed, skal du fokusere på enkle, traditionelle, klassiske shorts med pile, som er lavet af førsteklasses materialer. Glem heller ikke, at toppen af looket skal harmonere med shortsene - være i samme stil og tone. Desuden bør toppen være lukket, hvis vi stadig taler om højtidelige begivenheder.

Et udvalg af afslappede shorts til kvinder

Til en shoppingtur eller en udendørs tur med venner eller familie er denimshorts fantastiske. De har et ret bredt udvalg af modeller, som er blevet moderniseret i løbet af denimtøjets historie. Hver sæson har designerne foretaget nogle ændringer for at "opfriske" modellen: tilføjelse af slidser, skårne bukser, påsatte lommer, nitter osv. Ligesom deres pendant i form af klassiske jeans er de perfekte til aftenarrangementer, hvis de matches med en passende top og høje sko.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoder op til 15%

Tilmeld dig STYLECLOUD nyhedsbrev og få de bedste tilbud & rabatoder. Samt inspiration og personlig anbefalinger direkte på email.

#""