Regntøj

Størrelse
Vælg
Farve
Vælg
Brand
Vælg
Pris

Regntøj til børn

Alle mødre ved, at der ikke er nogen bedre måde at styrke dit barns immunitet på end en gåtur, uanset årstid og vejr! Men du har brug for det rigtige tøj for at gøre disse ture sjove. vandtæt tøj, der kan bruges til en tur på en våd rutschebane, i sneen eller i en vandpyt, er fremstillet af gummibelagte materialer. 

Fordele ved gummieret regntøj til børn

De kan beskytte mod vand og snavs og er meget nemme at vedligeholde - du skal blot tørre plettet tøj af med en fugtig klud. Men sådanne tøj har en væsentlig ulempe - de "ånder ikke". Derfor er det ikke egnet til de varmere årstider, og i de køligere årstider er det nødvendigt at lægge et lag tøj af naturstof under. Dette er en ny generation af materiale. Den har mikroporer, der kan overføre luft, men vanddråberne er blokeret. Tøj af sådanne materialer bliver ikke vådt og ånder. Men du skal huske at passe på den, da mikroporerne kan blive tilstoppet af støv.

Vandafvisende materialer 

Der er tale om overfladebehandlet og imprægneret stof. De kan afvise vand. Velegnet til lidt regn.I vores online shop 220.lv finder du et stort og varieret udvalg af børnetøj af høj kvalitet, som kan købes til meget overkommelige priser! På denne side i vores katalog finder du f.eks. et udvalg af vandtæt tøj af høj kvalitet til børn. Her finder du vandtæt tøj til piger og drenge: vandtætte jakker, bukser, overalls, tøjsæt, handsker osv. For at gøre det nemmere at navigere på webstedet anbefaler vi, at du opretter søgefiltre, der hjælper dig med at finde alle de produkter, der passer til dine behov.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoder op til 15%

Tilmeld dig STYLECLOUD nyhedsbrev og få de bedste tilbud & rabatoder. Samt inspiration og personlig anbefalinger direkte på email.

#""