Billi Bi

Størrelse
Vælg
Farve
Vælg
Brand
Vælg
Pris

Billi Bi | Køb hos stylecloud.dk

Begyndelsen på et skoeventyr

Familien Friis' skoeventyr begyndte i 1936 med 1. generation - Søren og Evelyn Friis - som etablerede en skofabrik i en gammel gård i København. I begyndelsen producerede fabrikken børnesko, men senere udvidede den til damesko. Fransi-brandet steg hurtigt til at blive et af Danmarks mest kendte skomærker.

Den italienske uddannelse

Søren og Evelyn Friis' søn, Carl Friis, studerede skodesignkunsten på den prestigefyldte skole ARS SUTORIA i Milano og dimitterede med den højeste karakter det pågældende år. Carls passion for skodesign fik ros i den italienske modepresse i 1960'erne og blev betragtet som et medlem af den danske modeelite. Efter at have arbejdet i Italien vendte Carl hjem for at arbejde for familievirksomheden.

Billi Bi er født

Carsten Friis er 3. generation af Friis-familien og begyndte at arbejde for virksomheden, mens han studerede økonomi og jura. Skodesign havde været en passion i hele hans barndom, og i 1993 startede Carsten sammen med sin far Carl Billi Bi med en drøm om at designe trendy og edgy sko til unge kvinder. Billi Bi blev hurtigt Fransi's signaturmærke og et af de stærkeste mærker i den danske og skandinaviske skomodebranche.

Bæredygtig produktion

Billi Bi er medlem af Leather Working Group, der arbejder for at forbedre hele værdi- og forsyningskæden i læderindustrien. Med vores medlemskab af LWG sikrer vi, at alle læderproducenter og garverier overholder reglerne om social ansvarlighed, færre kemikalier og reduktion af vand- og energiforbrug.

Ethisk produktion

At gøre tingene rigtigt er en af vores vigtigste værdier hos Billi Bi. Det betyder også, at hvert eneste skridt vi tager i fremstillingen af sko tages med etik og integritet i tankerne. Gennem vores adfærdskodeks er Billi Bi forpligtet til at træffe bedre valg hver dag i hele virksomheden for at minimere vores sociale og miljømæssige påvirkning. Vi ser dette som vores moralske forpligtelse.

Designprocessen

Vi begynder med en håndlavet skitse, som sendes videre til modelisten, der skærer skabelonerne ud i hånden. Skabelonen bruges derefter til at skære læderet i hånden, fra overdelen til hælene. Essensen af Billi Bi er lidenskabeligt håndlavet håndværk.

Materialerne

Du investerer i et par Billi Bi sko, når du sætter pris på godt design kombineret med overlegen kvalitet og håndværk, hvor der er lagt stor vægt på hver eneste detalje og pasform, hvilket gør skoene fantastiske at have på. Alle materialer er nøje udvalgt - fra læderet til udsmykningerne og ja, selv lynlåsen.

Detaljerne

Billi Bi's motto er Passion & Care. Vi er dybt passionerede for det, vi laver, og vi er meget engagerede i at fremstille et produkt, der lever op til vores egne høje standarder. Kvalitet ligger i detaljen, og Billi Bi sko er designet med stor opmærksomhed på de mindste detaljer, lige fra unikke tilpassede logosåler til ægte metalkæder og andre dekorative udsmykninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoder op til 15%

Tilmeld dig STYLECLOUD nyhedsbrev og få de bedste tilbud & rabatoder. Samt inspiration og personlig anbefalinger direkte på email.

#""