Fortrolighedspolitik

Vi hos StyleCloud vægter fortrolighed og datasikkerhed højt fordi vi ved, at det er en vigtig faktor for dig som forbruger, når du skal handle på nettet. Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse, når du besøger StyleCloud.dk, og derfor indsamler vi oplysninger, som vi bruger, når du besøger vores website.


Hvilke typer af oplysninger indsamler StyleCloud?

Navn og e-mailadresse du måtte give i forbindelse med oprettelse af din profil

Hvad bruger StyleCloud dine oplysninger til?

Du overdrager persondata som navn og e-mailadresse, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller opretter en profil – disse oplysninger passer vi selvfølgelig godt på, og overdrager ikke oplysningerne til tredjepart.


Markedsføring gennem e-mail og via eksterne samarbejdspartnere

Vi gør kun brug af dine personoplysninger i markedsføringsøjemed, hvis vi har dit samtykke til at måtte tage kontakt til dig med oplysninger om gode tilbud, trends og anden brugbar information, som vi mener, vil være relevant for netop dig.

Ønsker du at annullere dit samtykke til markedsføring via e-mail, kan du også afmelde dig vores nyhedsbrev.


Markedsføring gennem cookies på vores site og på tredjepartshjemmesider


Personoplysninger og cookies

StyleCloud bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger vores hjemmeside, blandt andet til løbende forbedringer af brugeroplevelsen på sitet, baseret på brugernes adfærd.

En cookie er en tekstfil, der anbringes på din computer, smartphone eller tilsvarende, med det formål at genkende din computer/IP-adresse og samle informationer om, hvilke sider og funktioner du besøger. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode.

Vi bruger også cookies til at målrette vores markedsføring, så den passer til dine behov og til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside.

Nogle cookies gemmes indtil du lukker din browser ned, mens andre gemmes i længere tid.

StyleCloud gør også brug af tredjepartscookies. En tredjepartscookie er en cookie, som placeres af andre end StyleCloud selv. Det kan f.eks. være andre websites, som tilbyder indhold på vores hjemmeside, leverandører til nogle af vores funktioner på hjemmesiden eller analyseprogrammer. Nedenfor kan du se en liste, der indeholder nogle af de vigtigste tredjepartscookies, vi anvender:

  • Google Analytics
  • Facebook
  1. Google Analytics
  2. Facebook

Hvis du linker videre fra StyleCloud.dk til en tredjeparts-hjemmeside, skal du være opmærksom på, at der kan sættes nye cookies, som StyleCloud ikke har indflydelse på. Her skal du selv sørge for at sætte dig ind i den givne hjemmesides cookiepolitik.

Hvis du sletter eller blokerer cookies på din computer, skal du være opmærksom på, at der i så fald kan være services eller funktioner du ikke kan bruge, da de kræver cookies til at huske de valg, som du foretager.

Du kan følge nedenstående link, hvis du ønsker en vejledning i at slette cookies fra din browser:

https://minecookies.org/cookiehandtering/


Google Analytics

Ønsker du at fjerne muligheden for at vi kan følge din aktivitet på vores website gennem Google Analytics, kan du installere følgende plugin i din browser – denne er udbudt af Google selv:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvor længe opbevarer StyleCloud mine personoplysninger?

Cookies opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige – de fornyes dog efter hvert besøg.

Du kan frit afmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke længere ønsker at modtage disse. Dette kan du gøre på vores website, eller ved at klikke i bunden af det nyhedsbrev, som du har modtaget fra os.


Konflikter

Alle forhold og konflikter der måtte opstå i forbindelse med brug af websitet, er underlagt dansk lovgivning i henhold til EU’s persondatalovgivning.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger der behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til service@stylecloud.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har ud også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Opdatering af vilkår

Vi opdaterer vores persondatapolitik løbende i takt med at EU’s regler for persondata udvikler sig efter 25. maj 2018. For at følge kommende ændringer af vilkårene for persondatabeskyttelse kan du holde dig opdateret på denne side. Skulle der ske større ændringer i lovgivningen der kræver, at vi tager kontakt til kunderne igen, vil et link til denne side også indgå som led i kommunikationen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoder op til 15%

Tilmeld dig Stylecloud nyhedsbrev og få de bedste tilbud & rabatoder. Samt inspiration og personlig anbefalinger direkte på email.

#""