Louis Vuitton

Størrelse
Vælg
Farve
Vælg
Brand
Vælg
Pris
#

Intet blev fundet

Louis Vuitton | Køb hos stylecloud.dk

Mærkets historie

Grundlæggeren af det verdensberømte firma var Louis Vuitton. Da han var 10 år gammel, blev han forældreløs. Han blev opdraget af en plejefamilie. Louis' stedfar, der var tømrer, lærte ham at arbejde med hænderne, og som 13-årig forlod drengen hjemmet i jagten på et bedre liv. To år senere ankommer han til Paris, og det er her, historien om det berømte mærke begynder... Vuitton søgte arbejde og kom ind på Marechals værksted. Der fremstillede de rejsetasker. Den unge mand tog et job som lærling og begyndte at studere "kistefremstillingskunsten". 
Da jernbanetransportindustrien blomstrede i begyndelsen af det 19. århundrede, steg efterspørgslen efter bagagefremstilling på værkstedet dag for dag. Louis udviklede sine færdigheder under ledelse af Marechal. Han gik til hver opgave med stor omhu og omhyggelighed.

Louis Vuitton er en autoritet inden for mode

Louis Vuitton er et fransk modehus, der producerer Louis Vuitton taske, Louis Vuitton pung, solbriller og meget mere. Den hører til i luksusklassen. I dag er det en del af LVMH-holdingselskabet. Mærket blev grundlagt i 1854 i Paris, Frankrig af Louis Vuitton. Den nuværende ejer er Bernard Arnault. Louis Vuitton er til stede næsten over hele verden - det har 460 butikker i 65 lande. Virksomheden har en årlig omsætning på 46,826 mia. euro og aktiver på 74,3 mia. euro ifølge oplysninger fra 2018. Virksomheden beskæftiger over 121.000 medarbejdere. Louis Vuittons største konkurrenter er modehusene Chanel, Hermes, Saint Laurent, Cartier og Chloe. 

Louis Vuitton's resultater

Mærket blev populært på grund af nogle opfindelser. De kom på mode og blev en integreret del af vores liv. Louis Vuittons største bedrift anses for at være fremstillingen af specielle kufferter. I det 19. århundrede skabte en kuffert med et låg, der kunne åbnes i siden, en sand sensation. Den var langt mere praktisk end konkurrerende produkter og gjorde det lettere at transportere bagage takket være de flade vægge. Louis Vuitton-produkterne blev så populære, at mærkets grundlægger kunne åbne verdens største butik for rejseartikler i centrum af Paris. Louis Vuitton København butikken har også været i drift siden slutningen af det 20. århundrede.

Charity of Louis Vuitton

Mærket forsøger på alle måder at bidrage til at løse globale sociale problemer. I 2016 samarbejdede de f.eks. med UNICEF for at hjælpe børn i nød, som har været ofre for krig, forskellige epidemier, katastrofer og mange andre truende omstændigheder. Louis Vuitton designede specielt Lockit-sølvsmykker, og fra hvert salg af disse smykker Louis Vuitton øreringe gik 200 dollars til UNICEF.

Louis Vuitton Foundation

I oktober 2014 blev Louis Vuitton Foundation oprettet i Paris. Det blev iværksat af Bernard Arnault. Bygningen var et stort bidrag til populærkulturen. Det anses for at være et symbol på moderne kultur og et nyt vartegn i Paris. Louis Vuitton Foundation er et udtryk for den moderne arkitekturs æstetik, og dens "indre verden" er fuld af kunst. Indenfor er der mange værker af kendte og nye kunstnere. Fonden samarbejder med nye "skabere" ved at bestille malerier af dem og udstille legendariske internationale mesterværker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoder op til 15%

Tilmeld dig STYLECLOUD nyhedsbrev og få de bedste tilbud & rabatoder. Samt inspiration og personlig anbefalinger direkte på email.

#""