Nye kollektion af Gestuz hos Stilson.dk

Størrelse
Vælg
Farve
Vælg
Brand
Vælg
Pris

Gestuz | Køb hos stylecloud.dk

Gestuz-mærkets historie

Gestuz er et funktionelt, stilrent, skandinavisk modebrand med fokus på kvalitet, iøjnefaldende kontraster og feminin styrke. Det startede med den danske kvinde Sanne Sehested i 2008, som ønskede at lave tøj, som hun selv ville have i sin garderobe. Hendes tidligste kollektioner bestod af læderjakker, højtaljede nederdele og blazere - inspireret af hendes egen mors garderobe og hendes opvækst i Danmark i 70'erne. En kollektion til kvinder med et strejf af rock'n'roll, ubesværet elegance og kontraster mellem det maskuline og feminine var resultatet såsom gestuz vest og gestuz tøj.

Stilændringer

I takt med at stilarter ændrer sig med tiden, har Gestuz også modnet sit design, men har bevaret den samme DNA; tøj lavet til moderne kvinder med passion, styrke og kvalitet i alle aspekter af deres liv. I vores online butik med Gestuz finder du et stort udvalg af tøj og de seneste nyheder til en god pris. Skab kontraster med en grøn Gestuz-cardigan, gestuz kjole, gestuz blazer og gestuz bluse store øreringe og læderbukser, eller gå efter et monokromt look med et edgy hint. En sort Gestuz-kjole med pufærmer, muldyr og lædertaske, eller en blå, gulvafsluttende festkjole med knapper og flæser. Hvilken farve foretrækker du? Alle garderobeskabe har brug for basistøj, som du kan bruge til flere lejligheder.

Timeless Classics by Gestuz

Hos Gestuz finder du T-shirts, gestuz støvler, bukser og kjoler, som du kan style op med smykker til den kommende fest og ned til at bære som afslappet hverdagsoutfit. Hvorfor ikke kombinere en sweater med grafisk print, sweatpants, gestuz shorts og højhælede sko? Perfekt til det afslappede, men aldrig uoplagte! Fremhæv din kvindelige styrke, og leg med jakker, rullekraver, gestuz bluser og toppe i forskellige materialer. Blankt læder , grove denimkjoler og blød silke. Tro på dig selv, led møder og præsenter nye idéer med selvtillid i en sort blazer, habitbukser og strikket vest. Med et par sneakers får outfittet en sporty undertone - perfekt, når du er på benene med mange ærinder i løbet af dagen. Hold dig opdateret på de nyeste trends fra Gestuz og andre mærker til 2022, kommende rabatter og Gestuz udsalg.

Shop Gestuz outfits

Er du ligesom Sanne Sehested, der ikke kan leve uden Gestuz læderjakker? Det er den perfekte beklædningsgenstand over en højhalset sweater om efteråret eller en ærmeløs top om foråret. Du finder tøj til alle årstider, som du kan nyde at have på år efter år. Leg med forskellige pasformer, og vælg en større størrelse, end du plejer at gøre, for at få et oversized look. Lad drømme og ambitioner gå i opfyldelse med Gestuz. God fornøjelse med shoppen!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få rabatkoder op til 15%

Tilmeld dig STYLECLOUD nyhedsbrev og få de bedste tilbud & rabatoder. Samt inspiration og personlig anbefalinger direkte på email.

#""